Skip to content

Het looponderdeel van de triatlon en de jeugdbiatlon start vóór de hoofdingang van IJshal De Vliet. Omdat het parkeerterrein en de toegangsroutes in het najaar van 2023 nog niet definitief waren ingericht, moet de exacte startplek nog bepaald worden.

De startplek is op 3 maart 2024 herkenbaar door een opblaasbare start/finishboog.

Hier kun je het GPX bestand downloaden.

Kijk goed hoe laat je moet starten, zorg dat je daar vijf minuten vooraf verzamelt. Controleer nog even of je je startnummer op je borst en rechterbeen draagt en of je Mylaps-transponder stevig om je enkel zit.

Het loopparcours loopt over rustige fietspaden, grotendeels langs het water van de Vliet en de Korte Vliet. De paden zijn waar nodig afgezet voor overig verkeer. De start en finish is steeds bij nr 1 op de kaart (vóór de ijshal). De drie wedstrijdonderdelen gebruiken het parcours verder als volgt:

  • jeugdbiatlon (2 km) : Vanaf IJshal De Vliet (nr 1) loop je over het fietspad naar links tot de brug over de Korte Vliet. Daar is het keerpunt en loop je over de rechterhelft van het fietspad terug.
  • middenafstand (5 km): via “De Vliet” naar Korte Vliet, omkeren en naar ijshal (1-2-3-4-3-1)
  • lange afstand (10 km): dit lange rondje 2 keer

◊ Navigeer direct terug/door naar
Leidse Wintertriatlon, inschrijven,
afstanden, wedstrijdregels, locatie, fietsparcours, schaatsen, wisselzone, organisatie, sponsors, vrijwilliger worden?, contact

Back To Top