Skip to content

Locatie

De Leidse Wintertriatlon wordt georganiseerd in en rond de nieuwe IJshal De Vliet aan de zuidoostkant van de stad Leiden.

Adres:
Marie Diebenplaats 104,
2324 NG Leiden

De ijshal is met de auto makkelijk te bereiken via de A4, de N206 en de N11. Het station Leiden Lammenschans ligt op 1,6 km afstand en er zijn bushaltes op loopafstand.

Parkeren

Er is rond de ijshal de mogelijkheid om te parkeren. 

Faciliteiten

De schaatshal vormt samen met een zwembad een sportcomplex. In het restaurant kun je koffie etc. krijgen en aanmelden vanaf 07.00 uur. Er zijn kleedkamers voor wie vooraf en achteraf wil omkleden (maar laat geen kostbaarheden achter!).  De schaatsshop is geopend voor als je bijvoorbeeld nog veters of handschoenen nodig hebt.

Tijdens het evenement zijn er nog extra voorzieningen beschikbaar en is er voor alle deelnemers een verzorgingspost in de ijshal. Toiletten zijn vooraf en na het evenement beschikbaar bij de kleedkamers. Tussen de onderdelen kan er buiten bij de wisselzone gebruik gemaakt worden van mobiele toiletten. Er is een EHBO-post in de ijshal en er is een motor met mobiele EHBO-post inzetbaar op het fietsparcours. Meld verwondingen en/of ongevallen direct bij de organisatie of de EHBO-post zelf!


◊ Navigeer direct terug/door naar
Leidse Wintertriatlon, inschrijven,
afstanden, wedstrijdregels, loopparcours, fietsparcours, schaatsen, wisselzone, organisatie, sponsors, vrijwilliger worden?, contact

 

 

 

 

Back To Top