skip to Main Content

ZVL-1886 heeft een enthousiaste en actieve triathlon afdeling. Van startende triathleten die kennis willen maken met de sport tot gedreven wedstrijd triathleten. Trainend voor korte afstanden, of juist voor een hele triathlon. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om mee te doen aan onze trainingen.

We hanteren een zomerseizoen en een winterseizoen. In het voorjaar wordt er specifiek aandacht besteedt aan wissel- en combitrainingen: het combineren van fietsen en lopen. Als triathlon-lid kun je via de vereniging een wedstrijdlicentie van de NTB aanvragen en naast reguliere wedstrijden, ook meedoen aan de teamcompetities. In deze competitie start je een aantal wedstrijden met een team van vier deelnemers. Op dit moment hebben we een damesteam in de 1e divisie, een herenteam in de 2e divisie en een herenteam in de 3e divisie. Naast de trainingen worden er allerlei activiteiten georganiseerd door de leden zelf: het jaarlijkse trainingsweekend, een barbecue, fietstochten, zwemanalyse, baanwielrennen en nog veel meer.

Wil je meer informatie, klik dan op onderstaande buttons. Wil je een keer, uiteraard geheel vrijblijvend, met een aantal trainingen meedoen en kijken of het wat voor je is, dan kun je ons bereiken op vz-triathlon@zvl-1886.nl. Voor de zwemtrainingen is enige borstcrawl ervaring nodig. Als je nog geen borstcrawl kunt zwemmen, dan kun je dit leren bij de borscrawllessen. Als je hierover twijfelt, neem dan ook contact met ons op!

Back To Top