Skip to content

ZVL-1886 vindt het belangrijk om als vereniging zichtbaar te zijn tijdens de wedstrijden. Daarom heeft het bestuur verenigingskleding voor tijdens de wedstrijden verplicht gesteld.

Waterpolo
– verenigingszwembroek of badpak
– cap (kan in bruikleen via de vereniging gehuurd worden)

Wedstrijdzwemmen
– shirt
– short

Onze kledinglijn wordt geleverd via Waterskin. Naast de verplichte kleding zijn er ook trainingsbadpakken, zwembroeken, jammers, truien, vesten, badjassen, tassen en handdoeken met clublogo te bestellen. Ons clublogo is overigens een beschermd beeldmerk. Het is niet toegestaan het zonder toestemming van het bestuur op kleding of andere materialen te laten drukken.

Pasavonden

We organiseren vier pasavonden per seizoen. De data worden gecommuniceerd via de nieuwsbrief, Nieuwskrant en/of appgroepen. Bij de planning wordt qua tijd en locatie wisselend rekening gehouden met de trainingstijden van waterpolo en wedstrijdzwemmen. Leden van de afdeling triathlon hebben dermate specifieke materialen nodig dat zij een eigen leverancier hebben. Zij worden apart geïnformeerd, maar zijn voor zwemkleding, shirts, poncho’s, truien en dergelijke uiteraard ook tijdens de pasavonden van harte welkom.

Tijdens de pasavond is het mogelijk alle artikelen te zien en te passen. Na bestelling stuurt de leverancier de bestelde artikelen van de pasavond naar onze contactpersoon in Leiderdorp. Daar kun je de bestelde artikelen ophalen. Je kunt de bestelling ook naar je huisadres laten sturen. Dit is op het bestelformulier aan te geven. De verzendkosten zijn in dit geval voor eigen rekening. 

Bestelsite

Alle artikelen zijn ook via de bestelsite van de leverancier te verkrijgen: INLOGGEN BESTELSITE. Om hiervan gebruik te maken, is het nodig om je eerst te registreren. Na registratie krijg je toegang tot de site en kun je je bestelling plaatsen. De prijzen in de webshop zijn gelijk aan die van de pasavond; alleen de verzend- en eventuele retourkosten worden doorbelast aan de besteller. 

Prijslijst

ARTIKELPRIJSEXTRA INFORMATIE
shirt€26.00leverbaar in uni, kids of getailleerd
short€31.50
hipster€26.00
WP badpak€57.00wedstrijdbadpak waterpolo
WP zwembroek€29.00
caps€38.50setprijs; verkrijgbaar in wit, blauw en rood
TR badpak€44.00trainingsbadpak zonder rits
TR jammer€35.00zwembroek met broekspijpen tot boven de knie
TR short€33.00zwembroek met korte pijpen
rugtas€62.00
badmuts€7.50verkrijgbaar in wit, blauw en rood
handdoek€27.50
hoody kids€26.00trui met capuchon
hoody€35.00trui met capuchon
vest kids€30.00
vest€39.00
poncho€50,00
badjas€65.00
Bedragen zijn inclusief 21% BTW – prijzen worden per kwartaal gecommuniceerd en vastgesteld – informeer vooraf naar de leveringstijden; sommige artikelen kunnen pas in productie bij vijf bestellingen.
Back To Top