Skip to content

ZVL-1886 laat plezier in zwemmen samen gaan met goede prestaties. Beginnende zwemmers kunnen starten bij onze afdeling recreanten. Een A- en B-diploma is hiervoor voldoende. Iedere maandagmiddag wordt er getraind in het Binnenbad De Vliet en vijf keer per jaar worden de zwemmers uitgenodigd mee te doen aan een recreantenwedstrijd. Vanuit de recreanten kan er een startnummer bij de KNZB aangevraagd worden en is het mogelijk door te stromen naar de minioren, junioren en verder. In overleg met de trainer wordt dan bepaald hoe vaak en wanneer een zwemmer kan en wil trainen en aan welke wedstrijden een zwemmer mee wilt doen. Binnen de trainingen wordt er gewerkt aan techniek en conditie, maar plezier in zwemmen blijft bovenaan staan.

Daarnaast heeft ZVL-1886 een actieve en grote groep masterszwemmers. Vanaf 20 jaar kun je al met masterswedstrijden meedoen. In de zomermaanden organiseren we trainingen in buitenwater en doen we, voor wie dat leuk vindt, mee aan open waterwedstrijden.

Wil je meer informatie, klik dan op onderstaande buttons of kijk in het bijgevoegde document. Wil je een keer, uiteraard geheel vrijblijvend, komen zwemmen en kijken of wedstrijdzwemmen iets voor je is, dan kun je ons bereiken op zwemmen@zvl-1886.nl

Speedo Jaargangwedstrijden

Dé wedstrijd voor de snelste minioren van Nederland op de korte baan!
We hopen u op 24 en 25 februari 2024 opnieuw te mogen begroeten in Leiden.

Meer informatie is terug te vinden op www.zvl-1886.nl/speedo-jaargangwedstrijdenU kunt uw vragen ook mailen naar  jaargangwedstrijden@zvl-1886.nl.

Back To Top