skip to Main Content

Er zijn geen richttijden voor deelname aan deze wedstrijd gesteld. Wij vragen wel aan de inschrijvende verenigingen bij de inschrijving rekening te houden met het niveau van de wedstrijd. Voor een indruk van het niveau van de wedstrijd kunt u kijken bij de uitslagen van voorgaande jaren. Voor actuele ranglijsten van dit seizoen kunt u terecht op de website van de KNZB.

Voor de inschrijving kunnen tijden worden gebruikt die gezwommen zijn in de periode 01-01-2019 tot en met 23-02-2020. Een zwemmer mag op maximaal drie afstanden per dag worden ingeschreven. Inschrijven kan per e-mail tot en met dinsdag 25 februari 2020 24.00 uur via jaargangwedstrijden@zvl-1886.nl door middel van een LXF-bestand en verzamellijst (PDF of Word-formaat).

Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen voor de Speedo Jaargangwedstrijden alweer binnen! Een overzicht van de ontvangen en verwerkte inschrijvingen is te vinden via de inschrijvingsstatistieken op onze  LiveTiming-pagina. Heeft uw vereniging al wel ingeschreven, maar staat deze niet in het overzicht? Neem dan contact op met jaargangwedstrijden@zvl-1886.nl

Het streven is om uiterlijk donderdag 27 februari de voorlopige startlijsten te publiceren, zodat de zwemmers tijdig geïnformeerd kunnen worden over de plaatsing en er eventueel overnachting geregeld kan worden. Inschrijvingen die na 25 februari binnenkomen, kunnen daarom niet worden geaccepteerd! Ook aanpassen van de inschrijftijd is dan niet meer mogelijk.

Op de 50, 100 en 200 meternummers worden de snelste 18 ingeschreven zwemmers geplaatst; op de 400 meter vrije slag de snelste 12. De nrs. 19 (cq. 13) en verder van de voorlopige startlijsten staan in principe reserve en kunnen bij afmeldingen alsnog worden geplaatst. Op de paralympische nummers wordt één serie (jongens en meisjes samengevoegd) gezwommen.

Afmelden is mogelijk tot en met maandag 3 maart 24.00 uur. Hierna wordt de definitieve startlijst gepubliceerd en is bij afmelding het startgeld verschuldigd. Op de definitieve startlijst zullen per programmanummer twee reserves worden opgenomen (de nummers 19 en 20 van de definitieve startlijst).

Sponsors

Back To Top