Skip to content

Zondag 3 maart 2024
De Leidse Wintertriatlon

 

Update 27 februari 2024
De uitslagen zijn na afloop van de wedstrijd beschikbaar via: https://nl.mylaps.com/evenementen/uitslagen/2024/mar/3/leiden/
 
Update 14 februari 2024
De deelnemersbrief is nu beschikbaar! Download het document hier. In dit document staat de belangrijkste informatie voor de deelnemers op een rij. Mocht deze informatie onverhoopt afwijken van wat op de website staat, dan is de informatie in het document leidend.
 
Update 13 december 2023
De inschrijvingen voor de wintertriatlon zijn heel hard gegaan. Zowel de midden- als de lange afstand zitten inmiddels helemaal vol! Voor de jeugd hebben we nog genoeg plaats, dus zij kunnen zich nog wel aanmelden.
 

Het heeft elf jaar geduurd, maar met de komst van de nieuwe Schaatshal De Vliet krijgt Leiden ook weer een heuse wintertriatlon. Aan het eind van de winter, op de eerste zondagochtend van maart.

De enige WITRI van Zuid- en West-Nederland is terug!

De wintertriatlon is een sportief hoogtepunt voor alle duursporters die het lef hebben om zich op glad ijs te wagen – en voor schaatsers die aardig kunnen hardlopen en fietsen. De afgelopen jaren konden liefhebbers voor deze sportieve uitdaging alleen terecht in het noorden (Leeuwarden, Groningen) en in het oosten (Enschede) van het land, maar vanaf dit seizoen is de Leidse wintertriatlon terug op de kalender. Een Wintertriatlon met verschillende afstanden zodat alle leeftijden aan hun trekken kunnen komen!

De opening van de gloednieuwe Schaatshal De Vliet aan de oostkant van Leiden was de logische aanleiding voor de terugkeer van dit sportfeest met een rijke historie. Vanaf onze locatie aan De Vliet starten we met een rustig loopparcours en een verrassend fietsrondje langs de weilanden, plassen en bossen van het Groene Hart. De organisatie is in handen van ZVL-1886 en IJVL.

Wil je meedoen? Leuk! Schrijf dan nu snel in.
De uitslagen zijn na afloop van de wedstrijd beschikbaar via: https://nl.mylaps.com/evenementen/uitslagen/2024/mar/3/leiden/

Vind je het leuk om te helpen als vrijwilliger? Vul dan het contactformulier in. Wij garanderen je een leuke ochtend!
Wil je meer informatie, klik dan op onderstaande buttons of vul het contactformulier in.

   Alvast in de stemming komen? Kijk dan deze video van Frank en Evert van Dweilpauze!

 

 

Back To Top