Skip to content

De wisselzone vind je schuin tegenover de ingang van IJshal De Vliet, tegenover de ingang van het buitenzwembad De Vliet.

De wisselzone is vanaf 07.30 uur geopend.

De locatie van de wisselzone ten opzichte van de ijshal is hier te zien:


Iedere deelnemer heeft hier een eigen genummerd vak. Daar moet je tijdig je fiets, schaatsen, helm en kleding klaarzetten. In deze bewaakte zone ( ‘parc fermé) worden alleen deelnemers toegelaten.

Voor de wisselzone gelden de volgende regels:

Vóór de wedstrijd: wees op tijd!
Vanaf 7:30u tot 30 minuten voor de start van jouw onderdeel kun je je fiets en overige uitrusting naar jouw plaats in de wisselzone brengen. Bij de ingang van de wisselzone krijg je eerst een controle van je fiets, helm en schaatsen. Je schaatsen moeten aan de achterkant zijn afgerond.

Tijdens de wedstrijd
Na het lopen kom je hier terug om te wisselen naar de fiets. Na dit onderdeel breng je je fiets terug om je schaatsen (én eventueel rondenteller!) op te halen en naar de ijsbaan te rennen.

Houd je bij deze wissels aan de aangegeven routes en looprichting! (zie bijgaand schema)

Na de wedstrijd
Op vertoon van je startnummer kun je je fiets en andere spullen weer ophalen. De wisselzone wordt tot uiterlijk 13.30 bewaakt.

Extra tip!
Als het regent, kunnen je loopschoenen, schaatsen en eventuele kleren nat worden. Doe ze dus in een tas die waterdicht genoeg is.


◊ Navigeer direct terug/door naar
Leidse Wintertriatlon, inschrijven,
afstanden, wedstrijdregels, locatie, loopparcours, fietsparcours, schaatsen, organisatie, sponsors, vrijwilliger worden?, contact

Back To Top