Helaas zitten onze borstcrawlgroepen momenteel vol! Zodra er plekken vrijkomen, lees je dat op deze website. Vanwege de beperkingen door de corona-maatregelen zal dit pas op zijn vroegst in september zijn.

Wil jij je borstcrawl verbeteren? Of wil je gewoon een leuke, sportieve uitdaging aangaan? Bij ZVL-1886 bouwen we met jullie elke zaterdag aan de basis van de borstcrawl, stap voor stap. Met veel aandacht voor de individuele zwemmer.

Techniek staat centraal in deze borstcrawltraining voor volwassenen. Dus ook wanneer je een heel beperkte zwemachtergrond hebt, ben je welkom. Wel is enige zwemvaardigheid een vereiste – informeer anders bij het zwembad naar hun zwemlessen voor volwassenen. Kun je al goed zwemmen of wil je vooral veel zwemmen? Dan kan je beter een proeftraining volgen bij de zwemtrainingen van de triathlon of bij de masters binnen het wedstrijdzwemmen.

De borstcrawlgroep traint één keer per week, op zaterdag. Daar zijn drie groepen, elk met een mix van niveaus en steeds voor de duur van 45 minuten. Wil je een proeftraining volgen of meer informatie, neem dan contact met ons op via de contactpagina. Selecteer “Borstcrawltraining” als onderwerp en vul je gegevens is.

Zaterdag buitenbad de Vliet (tot september 2020)
07.45 - 08.30 uur
08.30 - 09.15 uur
09.15 - 10.00 uur

De trainingen zijn in principe doorlopend, dus je bent -tot wederopzegging- lid van ZVL-1886. Wel stimuleren we de borstcrawlers om uiteindelijk door te stromen naar de triathlon-tak of de mastersgroep (recreatief zwemmen en wedstrijdzwemmen vanaf 20 jaar).