Helaas zit onze borstcrawlgroepen momenteel vol!
Zodra er plekken vrijkomen, lees je dat op deze website.

Wil jij je borstcrawl verbeteren? Of wil je gewoon een leuke, sportieve uitdaging aangaan? Dan ben je bij de Borstcrawlbro’s van ZVL aan het goede adres. Danny van Dam, Hanjo Hoogendoorn en Ingmar Kooman bouwen met jullie elke zaterdag aan de basis van de borstcrawl, stap voor stap.

Techniek staat centraal, dus ook wanneer je een heel beperkte zwemachtergrond hebt, ben je welkom bij onze trainingen. Kun je al goed zwemmen of wil je vooral veel zwemmen? Dan is de cursus niet geschikt, maar kun je wel terecht bij de zwemtrainingen triathlon of de masters binnen het wedstrijdzwemmen.

De borstcrawlgroep is één keer per week, op zaterdag. Daar zijn drie groepen, elk met een mix van niveaus en steeds 45 minuten. Voor de proeftraining maakt het niet uit waar je aansluit. Mocht je aansluitend besluiten lid te worden, dan delen de trainers je in bij een passende groep. We willen iedereen goed kunnen begeleiden, dus daarom spreiden we de meer en minder gevorderde zwemmers zo eerlijk mogelijk.

Zaterdag   
08.00 - 08.45 uur
08.45 - 09.25 uur
09.25 - 10.10 uur

De trainingen zijn in principe doorlopend, dus je bent -tot wederopzegging- lid van ZVL-1886. Wel stimuleren we de borstcrawlers om uiteindelijk door te stromen naar de triatlon-tak of de masters-groep (trimzwemmen en wedstrijdzwemmen).

Wil je meer informatie, mail dan naar coord-masters@zvl-1886.nl