Skip to content

Vind je één sport maar saai en doe je liever van alles wat? Dan is triathlon echt iets voor jou!

Natuurlijk trainen we het zwemmen, het fietsen en het hardlopen, maar daarnaast trainen we ook om zo snel mogelijk van bijvoorbeeld zwemmen naar fietsen te wisselen. De tijd die je daarmee kwijt bent, telt namelijk gewoon mee! Ook trainen we hoe het voelt om te gaan hardlopen als je net heel hard gefietst hebt.

Vanaf ongeveer 11 jaar oud kun je bij ons meetrainen en als je richting de 18 jaar gaat, dan gaan we samen eens nadenken over wanneer over te stappen naar de volwassenen. Wil je een keertje mee te komen trainen of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar jeugd-triathlon@zvl-1886.nl of via het contactformulier (onderwerp ‘jeugdtriathlon’). Ook als je (nog) niet alle spullen hebt ben je van harte welkom. Heb je bijvoorbeeld nog geen racefiets? Niks aan de hand, komt helemaal goed!
In de winter hardlopen we op maandag en zwemmen we op donderdag. In de zomer gaan we op maandag fietsen en op woensdag hardlopen, het zwemmen blijft dan op ook op donderdag. Alle trainingen beginnen aan het begin van de avond (17:30/18:00) en duren een uur. Door het hele jaar heen gaan we af en toe met z’n allen naar een wedstrijd toe. Voor alles geldt: niks moet, alles mag.

ZOMERROOSTER april/september 2022
Maandag17.30-18.30 uurSwiftfietstraining
Woensdag18.30-19.30 uurLeiden atletieklooptraining
Donderdag18.00-19.00 uurZwembad De Zijl (recreatiebad)zwemtraining
Back To Top