skip to Main Content
RABOBANK WENSENFONDS: WIJ ZIJN GENOMINEERD!

RABOBANK WENSENFONDS: WIJ ZIJN GENOMINEERD!

Goed nieuws!
Wij zijn een van de 111 genomineerden voor het Rabobank Wensenfonds.. en nu willen we scoren ook!

Om straks in december op het podium te staan om een cheque voor onze vereniging te ontvangen, hebben wij jullie hulp hard nodig. Ben jij klant van Rabobank Leiden-Katwijk, geef ons dan jouw stem! Met het geld willen we graag nieuwe spelmaterialen voor onze G-sporters aanschaffen.

Hoe kun jij ons helpen?
Vanaf 25 oktober a.s.kunnen (particuliere) klanten en leden van de Rabobank hun stem(men) uitbrengen via www.DichterbijLeidenKatwijk.nl. Stemmen kan tot en met 10 november en iedere stem is €15,- waard!

Dus: heb je een stemcode per mail of post ontvangen? Help ons dan om onze wens te realiseren en breng jouw stem uit op onze wens (en vraag meteen al jouw familie en bekenden hetzelfde te doen)! Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wens in vervulling te laten gaan. Het Wensenfonds van Rabobank Leiden steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwachten zij geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Alvast bedankt voor uw steun aan onze G-sporters.

Wil je zien wat onze G-sporters doen, kijk dan op onze site.

Back To Top