Skip to content

Gelukkig kunnen we met de start van het nieuwe seizoen ook weer G-zwemmen aanbieden. We houden ons hierbij uiteraard wel aan de richtlijnen van de KNZB en RIVM. We hebben alle regels opgenomen het protocol veilig sporten.

Iedereen met een verstandelijke beperking en een zwemdiploma is van harte welkom om op maandagavond tussen 19.00 en 20.30 te komen zwemmen in het A-bad van het nieuwe zwembad De Vliet. We bieden waterpolo, aquarobics, rustig zwemmen en snel zwemmen aan in onderstaande indeling:

19.00 tot 19.45 uur rustig zwemmen (baan 1)
19.00 tot 19.45 uur snel zwemmen ( baan 2)
19.45 tot 20.30 uur waterpolo (regelmatig wedstrijden)
19.45 tot 20.30 uur aquarobics (met leuke muziek)

Het G-zwemmen staat onder leiding van Annette van der Meyden. De coordinator van het G-zwemmen is Hendrik-Jan Dingjan. Zij zijn samen met een aantal vrijwilligers actief tijdens deze zwemuren. Sommigen van hen assisteren de G-zwemmers al meer dan 25 jaar.

Wil je komen zwemmen maak dan gebruik van deze mogelijkheid: de eerste keer dat je komt, is gratis. Kun je meteen kijken of je het leuk vindt. Kosten daarna zijn 170 euro per jaar. Om je aan te melden, of voor het verkrijgen van verdere informatie over G‑zwemmen, ga dan naar onze contactpagina en stuur je verzoek of aanmelding in (selecteer G-zwemmen).

Back To Top