skip to Main Content

ZWEMINSTRUCTEURS EN ASSISTENTEN GEZOCHT!

Hey, lid van ZVL-1886, heb je even?
Wij, De Leidse Zwemschool, zijn op zoek naar zwemlesgevers!

Zoals je misschien weet, heeft ZVL-1886 een eigen zwemlesafdeling voor kinderen vanaf vier jaar. Deze heeft een eigen naam: De Leidse Zwemschool. Naast de gediplomeerde lesgevers (zweminstructeurs)  zijn wij op ook zoek naar assistenten die het leuk vinden iets voor de vereniging te doen een paar uur per week en de ervaren mensen te helpen.

Wat vragen wij?
– Belangrijk is dat je het leuk vindt om met kinderen (vanaf 4 jaar) om te gaan.
– Je bent 4-10 uur per week op verschillende tijdstippen (einde van de middag/vroege avond doordeweeks en ‘s ochtends in het weekend) beschikbaar. Op dit moment zoeken we met spoed lesgevers op maandagmiddag vanaf 17.00 uur en zondagochtend vanaf 8.00 uur in het Vijf Meibad én donderdagmiddag vanaf 17.00 uur en zaterdagochtend vanaf 8.00 uur in Zwembad De Zijl.
– Je bent flexibel inzetbaar. Dat betekent dat je ook wel eens wilt invallen voor iemand anders.

Kun jij ’ja’ zeggen hierop? Dan zoeken we jou om het team van de Leidse Zwemschool te versterken in Zwembad De Zijl of in het Vijf Meibad in Leiden!

Wij bieden
– een gezellig lesgeversteam
– een vrijwilligersvergoeding
– natuurlijk voldoening wanneer de kinderen hun diploma hebben behaald
En hopelijk stromen de kinderen door naar zwemmen, waterpolo of triathlon

Interesse
Lijkt het je het wat en wil jij jouw bijdrage leveren om kinderen op een fijne manier hun diploma’s te laten behalen zodat zij veilig bij water kunnen spelen? Mail dan naar vz-zwemles@zvl-1886.nl (voorzitter leszwemmen) waarom je dat zou willen en op welke dagen je kunt. Stuur ook jouw contactgegevens (telefoonnummer) mee. We hopen van je te horen!


Back To Top