Ga naar hoofdinhoud

UPDATE CORONAMAATREGELEN

update 04/11/2021
Vanaf zaterdag 6 november 2021 gelden er nieuwe coronamaatregelen voor de zwembaden. Via deze speciale NieuwsBrief kunt u alle informatie lezen die behoren bij deze maatregelen.


update 17/10/2020
Bestuur en commissies zijn na afloop van de persconferentie eerder deze week druk bezig geweest met het concretiseren van de nieuwe maatregelen voor jullie als sporters. 

Wat deze maatregelen inhouden kunt u terugvinden in de speciale: nieuwsbrief


update 20/05/2020
We mogen weer!
Het bestuur heeft achter de schermen veel overleg gehad én enorm hard gewerkt. Dit heeft geleid tot een protocol en een rooster.
Het zal de komende tijd wel even wennen zijn, maar we zijn heel blij jullie weer te kunnen zien bij de trainingen en zwemlessen. We vragen jullie wel het protocol goed te lezen en vragen iedereen met klem zich te houden aan de veiligheidsafspraken. Laten we het samen veilig houden!

Alle informatie lees je in de speciaal uitgebrachte nieuwsbrief van het bestuur en in het protocol om veilig samen te kunnen sporten.


update 17/05/2020
Zoals het er nu naar uit ziet, gaan deze week zwembad De Zijl en buitenbad De Vliet open. Het Vijf Meibad blijft nog gesloten. Dit heeft nogal wat impact voor alle trainingen en zwemlessen die normaal gesproken in dat bad gegeven worden. In samenwerking met de gemeente wordt gezocht naar een eerlijke invulling van de beschikbare uren in de baden die wel beschikbaar zijn.

Komende dinsdag staat er opnieuw een overleg met de gemeente gepland over de uren en de laatste bijstellingen aan het protocol. We willen het liefst zo snel mogelijk starten, maar de veiligheid en gezondheid van allen in en rond het bad moet wel gewaarborgd kunnen worden. We hopen alle leden spoedig de trainingsschema’s en protocollen te kunnen toesturen.


update 12/05/2020
Morgen, woensdag 13 mei, krijgen we een protocol van de gemeente rondom het openstellen en veilig gebruik van de Leidse zwembaden. Vanuit het bestuur zijn de verschillende disciplines binnen de vereniging druk bezig te onderzoeken hoe we de (aangepaste) trainingen vorm te kunnen geven. We houden jullie op de hoogte en hopen zo snel mogelijk te kunnen starten.


07/05/2020
De afgelopen week heeft het kabinet de deur op een kier gezet om weer gebruik te kunnen maken van zwembaden. Terwijl de zwem-, polo en triatlon-commissies en trainers al volop bezig waren om de start van trainingen op land voor te bereiden, zijn zij nu vooral bezig met voorbereiden van zwemtrainingen.

We zijn daartoe als vereniging volop in overleg met de gemeente Leiden en bestuderen we het protocol voor voor gebruik van zwembaden. Dit protocol moet een veilig en verantwoord gebruik van de zwembaden voor sporters en zwembad personeel waarborgen. Op de site van de KNZB (www.knzb.nl) staat alle informatie bij elkaar.

Zodra we weten wanneer we als vereniging weer gebruik van de zwembaden kunnen maken en onze plannen (met in achtneming van het protocol) hebben uitgewerkt, zullen we alle leden natuurlijk direct informeren. Wordt vervolgd. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur ZVL-1886

Back To Top