skip to Main Content
TRAININGSKAMP

TRAININGSKAMP

Het is alweer even geleden dat een deel van de zwemafdeling op trainingskamp ging. Hierbij alsnog een korte impressie.

Drie dagen waren we te gast in Oosterhout in zwembad De Warande. Vrijdagavond werden alle zwemmers in het zwembad ontvangen voor de eerste training. Ze mochten meteen vol aan de bak en na afloop schoof iedereen enigszins vermoeid aan tafel voor een heerlijke macaroni.

Zaterdag! Anne Roos was jarig. In de ochtend vertrokken we na het ontbijt opnieuw naar het zwembad. Er stond een heel ander soort training op het programma, met veel aandacht voor benen. Na de lunch de eerste landtraining met daarna ruimte om samen te ontspannen. Dat was ook wel nodig, want aan het einde van de middag werden we opnieuw in het zwembad verwacht.

Zondag. Alweer de laatste dag. Terwijl Scott zich bezig hield met de techniek van het starten, lag Michael met een camera op de bodem van het zwembad. Daar filmde hij de slagen, keerpunten en start van de zwemmers. ’s Middags was er tijd om de beelden te bekijken en te analyseren. In het kader van teambuilding opnieuw naar buiten. Het leverde fraaie en creatieve momenten op.

Als toetje hadden de trainers wat leuks bedacht. Het hing de hele dag al in de lucht en af en toe werd er onderling al wat gegniffeld… De laatste training bleek een fijne 45x100m te zijn! Als team werd er gestreden en Michael en Scott wisten er meer uit te halen dan de zwemmers wisten dat ze in zich hadden. Moe, maar trots sloten zwemmers en trainers het kamp af. Iedereen bedankt voor de fijne dagen!

De foto’s van het trainingskamp zijn hier terug te vinden.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving geldt. Mocht je bezwaar hebben tegen plaatsing van een foto van jezelf, je zoon of dochter, dan vragen je ons te mailen op privacy@zvl-1886.nl  De foto (of foto’s) worden dan zo snel mogelijk verwijderd.

Back To Top