skip to Main Content

PASAVONDEN IN DE VLIET

We willen iedereen vlak voor de zomer in de gelegenheid stellen om nog kleding te bestellen. Met de regels van het RIVM in ons achterhoofd, zullen we dinsdag 14 juli en donderdag 16 juli pasavonden organiseren. Waterskin zal die avonden aanwezig zijn in zwembad De Vliet. Het bad is om 19.00 uur open. We willen hen echter de tijd geven hun spullen uit te stallen, dus vanaf 19.30 tot 21.00 uur is iedereen welkom om te komen passen.

NIEUW in het assortiment!
Naast de gebruikelijke natte textiel, tassen, handdoeken en shirts, zijn er nu ook trainingsbadpakken, zwembroeken en jammers beschikbaar én zijn er hoody’s en hoodyvesten te passen!

RIVM REGELS TIJDENS DE PASAVOND
– blijf thuis als je klachten hebt
– desinfecteer je handen voordat je de kleding gaat aanraken en/of passen
– er mogen maximaal 4 leden tegelijk aanwezig zijn bij het pasrek en bij de bestelbalie (houdt ten alle tijden 1.5 meter afstand)
– print het bestelformulier uit de bijlage vast uit en vul je persoonsgegevens alvast thuis in; er zijn verschillende bestelformulieren voor waterpolo en wedstrijdzwemmen. De nieuwe natte textiel staat op het formulier bij zwemmen, maar kan uiteraard ook door pololeden besteld worden (print in dat geval ook dat formulier). Je vindt deze artikelen onder de naam zwempak TR, jammer TR en short TR.
– neem je eigen pen mee om de gewenste maten te noteren
– volg de looproute
– betaling kan alleen per PIN

We zien je graag komende dinsdag of donderdag!

Hier vind je de bestelformulieren. Gelieve deze thuis te printen en vast zover mogelijk in te vullen.

bestelformulier waterpolo
bestelformulier zwemmen

Back To Top