Ga naar hoofdinhoud

PASAVOND EN KLEDING BESTELSITE

Het is weer mogelijk om verenigingskleding via de webshop van de leverancier te bestellen!

Onze kledinglijn wordt geleverd via Waterskin. Naast de verplichte kleding zijn er ook trainingsbadpakken, zwembroeken, jammers, truien, vesten, badjassen, tassen en handdoeken met clublogo te bestellen. Ons clublogo is overigens een beschermd beeldmerk. Het is niet toegestaan het zonder toestemming van het bestuur op kleding of andere materialen te laten drukken.

Woensdag 5 april is de leverancier aanwezig van 17.00/19.30 uur aanwezig in de hal van zwembad De Zijl. Leden van de afdeling triathlon hebben dermate specifieke materialen nodig dat zij een eigen leverancier hebben, maar zijn voor zwemkleding, shirts, poncho’s, truien en dergelijke uiteraard ook tijdens de pasavonden van harte welkom.

Tijdens de pasavond is het mogelijk alle artikelen te zien en te passen. Na bestelling stuurt de leverancier de bestelde artikelen van de pasavond naar onze contactpersoon in Leiderdorp. Daar kun je de bestelde artikelen ophalen. Je kunt de bestelling ook naar je huisadres laten sturen. Dit is op het bestelformulier aan te geven. De verzendkosten zijn in dit geval voor eigen rekening. 

BESTELSITE
Alle artikelen zijn ook via de bestelsite van de leverancier te verkrijgen: INLOGGEN BESTELSITE. Om hiervan gebruik te maken, is het nodig om je eerst te registreren. Na registratie krijg je toegang tot de site en kun je je bestelling plaatsen. De prijzen in de webshop zijn gelijk aan die van de pasavond; alleen de verzend- en eventuele retourkosten worden doorbelast aan de besteller. 

Back To Top