skip to Main Content

MONDKAPJES VAN ZVL-1886

Een mondkapje met onze eigen logo!
Sinds 1 juni 2020 is een mondkapje voor alle reizigers van 13 jaar en ouder verplicht in de bus, trein, tram en metro… en laten wij nu ook mondkapjes kunnen leveren. Het mondmasker is wasbaar, snel drogend en herbruikbaar. Het is gemaakt van super zacht, anti-allergisch materiaal en -niet geheel onbelangrijk- je kunt er makkelijk door ademen!

Voor de prijs hoef je het niet te laten: de mondkapjes kosten €6.00 per stuk. Bij bestelling van twee mondkapjes tegelijk, betaal je echter nog maar €11.00. Da’s mooi een kapje in de bus voor de heen-, maar meteen ook een voor de terugreis! Wil je drie of meer mondkapjes tegelijk bestellen, dan betaal je nog maar €5.00 per stuk!

Zodra je bestelling binnen is, ontvang je een betaalverzoek. Let op: je bestelling is pas definitief na betaling! Over het afhalen van je bestelling ontvang je later bericht. Doe je bestelling vandaag nog, want dit collectorsitem is beperkt leverbaar en op=op!    Vul in hoeveel mondkapjes je wilt bestellen. Bij bestelling van één mondkapje betaal ik €6,00. Bij bestelling van twee mondkapjes betaal ik €5,50 per kapje en bij drie of meer betaal ik slechts €5,00 per mondkapje.    Back To Top