Ga naar hoofdinhoud

ZE ZIJN ER WEER: MONDKAPJES VAN ZVL-1886!

Nu er vanuit de regering een dringend advies uitgegeven is voor het dragen van een mondkapje in openbare ruimten én de KNZB dit advies ook doortrekt naar de wedstrijden, was er opnieuw vraag naar de mondkapjes met ons eigen logo. Goed nieuws: ze zijn besteld!

Het mondmasker van ZVL-1886 is wasbaar, snel drogend en herbruikbaar. Het is gemaakt van super zacht, anti-allergisch materiaal en -niet geheel onbelangrijk- je kunt er makkelijk door ademen! Voor de prijs hoef je het niet te laten: de mondkapjes kosten €6.00 per stuk. Bij bestelling van twee mondkapjes tegelijk, betaal je echter nog maar €11.00. Wil je drie of meer mondkapjes tegelijk bestellen, dan betaal je nog maar €5.00 per stuk!

Zodra je bestelling binnen is, ontvang je een betaalverzoek. Let op: je bestelling is pas definitief na betaling! Over het afhalen van je bestelling ontvang je later bericht. Doe je bestelling vandaag nog, want dit collectorsitem is beperkt leverbaar en op=op!    Vul in hoeveel mondkapjes je wilt bestellen. Bij bestelling van één mondkapje betaal ik €6,00. Bij bestelling van twee mondkapjes betaal ik €5,50 per kapje en bij drie of meer betaal ik slechts €5,00 per mondkapje.    Back To Top