skip to Main Content
KNZB MINIORENDAG

KNZB MINIORENDAG

Alleen de allersnelste minioren van Nederland per leeftijdscategorie waren uitgenodigd voor de KNZB Miniorendag.

In het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion kwamen de dertig best gekwalificeerde zwemmers en zwemsters per leeftijdsgroep bij elkaar. Gijs was uitgenodigd; een fantastische prestatie, waar we als vereniging natuurlijk heel trots op zijn. In hetzelfde weekend werd ook de World Cup georganiseerd. Een internationaal topevenement waar alle zwemmers van de Nederlandse selectie aan meededen en ook veel buitenlandse topzwemmers actief waren. Gijs heeft genoten! Hij scoorde handtekeningen, mocht met alle topzwemmers op de foto. Een hele mooie ervaring.

Zondag was er tussen de sessies van de World Cup het NK estafette. Namens ZVL-1886 kwamen Gijs, Mike, Sverre en Bart aan de start. Sander, bedankt voor de foto’s.
 

Gijs schreef het volgende verslag:

Afgelopen weekend had ik de KNZB Miniorendag. Ik mocht bakken dragen bij de series. Dat was heel leuk, want toen kwam ik heel dichtbij de snelste zwemmers van de wereld. Daarna kregen we een ‘meet&greet’ met Arno Kamminga en Kyle Stolk en een t-shirt. Toen kregen wij een zwemclinic en droogtraining. Ik vond het echt allemaal heel leuk. Toen begonnen de finales met Ranomi, Femke en Kira. die vind ik super goed zwemmen. Er was een dj en mooie lichten.
De volgende dag hadden we NK estafette. Met Sverre, Mike, Bart en ik. Dat vond ik ook heel erg leuk. We moesten 50 schoolslag, 50 borstcrawl en 50 wissel. Het ging best wel goed.  Dit zal ik nooit meer vergeten, het was een super weekend!

Gijs

 

 

 

 

Back To Top