skip to Main Content
GROTE CLUBACTIE

GROTE CLUBACTIE

De Grote Club Actie is een overweldigend succes geworden!

Dankzij de geweldige jeugdleden van waterpolo en wedstrijdzwemmen werd er een recordaantal loten verkocht! Vorig jaar verkochten we nog 501 loten. Dat vonden we toen al een prachtig resultaat. Ook dit jaar zijn weer veel kinderen langs deuren gegaan en zijn er ook weer veel loten verkocht bij de Heren 1 en Dames 1 wedstrijd van 3 november.

Tot op het laatste moment kwamen er nog boekjes met verkochte loten van onderuit zwemtassen of van de achterbank  binnen. Alle inspanningen van de kinderen zijn niet voor niks geweest. Er zijn maar liefst 1053 loten verkocht! Dat betekent dat we 2527 euro hebben binnengehaald! Echt een fantastisch bedrag!

De jeugdcommissies van waterpolo en zwemmen gaan zorgen dat al dit geld gebruikt wordt voor leuke activiteiten en bijzonder trainingsmateriaal. De kinderen die het meeste loten hebben verkocht werden uiteraard in het zonnetje gezet. Daniek, Benjamin, Mats en Mauro hadden de meeste loten verkocht en wonnen een tegoedbon van 25 euro voor nieuwe clubkleding. Wout en Sverre kregen een eervolle vermelding en een cadeautje.

We bedanken iedereen die zich voor de Grote Club Actie heeft ingezet!

Back To Top