skip to Main Content
GESLAAGD MINITOERNOOI

GESLAAGD MINITOERNOOI

Tekst Annemiek van Litsenburg
Foto’s Marieke Vanstrater

Op zondag 10 maart was het zover, ons eigen toernooi in Vijf Meibad. Vooraf hebben Joy, Alida en Annemiek de voorbereiding op zich genomen. Een aantal zaken moesten geregeld worden, maar dat verliep soepel. Verschillende ouders werden benaderd met de vraag om te kunnen helpen en iedereen was enthousiast. Een week voor tijd kregen we door dat er 18 teams zouden meedoen vanuit 9 verschillende verenigingen. Het aantal kinderen….100! Dus ook minimaal 100 ouders… als dat maar past.

Op de dag zelf stonden er ineens twee verenigen met totaal 10 kinderen die niet hadden ingeschreven, hoe nu? Gelukkig waren alle verenigen bereid om 1 of 2 kinderen op te nemen, zodat niemand naar huis gestuurd hoefde te worden. Zo zie je maar wat een prachtige sport waterpolo is!

De aftrap om 15uur liep iets uit, maar daar was de jury niet van onder de indruk. Vol enthousiasme begon Gerda iedereen welkom te heten. Het was even wennen, maar al snel had ze haar draai gevonden. Met Nadia en Esther afwisselend voor de tijd was het een mooi trio. ZVL-1886 was met 5 teams en 24 kinderen ruim vertegenwoordigd. Heel leuk om de kinderen voor eigen ouders en andere belangstellenden zo hun best te zien doen, ze worden steeds een stukje beter per toernooi. Aan het einde nog afsluitende woorden van Arjo en daarna natuurlijk het felbegeerde vaantje!

Dank aan alle ouders die hebben geholpen, ook vanaf de tribune voor het aanmoedigen, aan de coaches en vooral ook aan de scheidsrechters. Marieke heeft prachtige foto`s gemaakt van deze middag, ze worden ws via de mail verstuurd via Wetransfer. Geef mij anders een berichtje als je de foto`s wilt zien, als dit niet goed lukt. Zonder ieders hulp was het niet zo’n geslaagde middag geweest! Ik was ’s avonds volledig op, maar heb er erg van genoten.

Groet Annemiek

Back To Top