skip to Main Content

CORONA

Beste leden,

Helaas is onze vereniging ook getroffen door een aantal Coronabesmettingen, vooralsnog bij onze triathlon- en waterpoloafdeling. Betreffende positief-geteste sporters zijn in quarantaine. We wensen hen beterschap en een spoedig herstel.

We volgen als vereniging strikt de aanbevelingen van het RIVM, de GGD en KNZB. Concreet betekent dit dat iemand niet mag trainen en geen wedstrijden mag spelen tot tien dagen na zijn of haar positieve test. Soms kan de einddatum voor quarantaine die de GGD hanteert eerder liggen dan tien dagen. Voor het aanvangen van sporten houden we echter vast aan de KNZB-norm van tien dagen na een positieve test. Deze KNZB-norm is namelijk gebaseerd op medische risico’s als een sporter te snel weer zou gaan sporten.

Tot die tijd: volgt strikt de aanwijzingen van GGD, je trainer, de Coronacoördinatoren en blijf thuis bij klachten. Dit geldt ook voor milde klachten! Informeer verder zo spoedig mogelijk de voorzitter van je discipline als je klachten hebt of positief getest bent.

Namens het bestuur,
Caspar Boendermaker
voorzitter ZVL-1886

Back To Top