skip to Main Content

BAAS VAN HET BAD

Helaas kon er ook dit jaar geen Swim-in Leiden in de Leidse singel georganiseerd worden. Als alternatief werd er echter zaterdagavond 19 juni een open waterwedstrijd in buitenbad De Vliet gezwommen. Alle leden konden zich inschrijven en zo kwamen er zwemmers, waterpoloërs en triatleten van ZVL-1886 en de studenten van Aquamania. aan de start. Wie mocht zich uiteindelijk de Baas van het Bad noemen? ZVL-1886 Tetteroo zet zich ook in voor kinderen met een spierziekte. In Nederland zijn er 20.000 kinderen voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Bij De Baas van het Bad is er ook geld ingezameld voor dit mooie doel.

Het startte als alternatief, maar dit smaakt naar meer. Het was een erg leuke wedstrijd, waar de sfeer buitengewoon goed was en alles prettig verliep. Organisatie bedankt!

De foto’s van de Baas van het Bad zijn terug te vinden in het fotoalbum.

Deze foto’s zijn zorgvuldig gesorteerd. Mocht je om wat voor reden dan ook bezwaar hebben tegen plaatsing van een foto van jezelf, je zoon of dochter, dan vragen je ons te mailen op privacy@zvl-1886.nl  De foto (of foto’s) worden dan zo snel mogelijk verwijderd.

Back To Top