skip to Main Content

SPEEDO JAARGANGWEDSTRIJDEN WEER GROOT SUCCES!

Het was weer een feestje om te mogen organiseren. Terug van weggeweest: de Speedo Jaargangwedstrijden! Dé wedstrijd voor de snelste minioren van Nederland op de korte baan!

Het was een succesvol weekend. Er sneuvelden maar liefst vijf kampioenschapsrecords en veel zwemmers zwommen een persoonlijk record. Namens ZVL-1886 hadden Rozalia, Loek, Riff en Kaj zich weten te plaatsen. Een prestatie op zich, want plaatsing betekent dat je op die afstand bij de beste achttien van Nederland hoort! Toen Rozalia ook nog eens BRONS op de 400m vrije slag haalde, was de feestvreugde compleet (zie apart nieuwsbericht).

Onze jonge sterren werden voor en tijdens de wedstrijden gevolgd door camera’s. Het begon vrijdagavond met een interview op de radio. Bij Sleutelstad kwamen zij uitgebreid aan het woord.

Tijdens het weekend zelf maakte Honsbeek Video een mooi overzicht van de wedstrijden. Erg mooi en zeker de moeite waard om terug te kijken via Honsbeek Media. Zij hebben ook de kinderen en trainer Moniek nog wat vragen gesteld. Deze zijn uiteraard ook terug te zien: interviews

Tot slot zijn alle foto’s van het afgelopen weekend inmiddels geplaatst op de fotopagina van de Jaargangwedstrijden en kun je ook de uitslagen op onze site terugvinden! We willen vanaf hier alle officials, zwemmers, coaches, sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en we zien jullie graag volgend jaar weer!

Back To Top