skip to Main Content
REGIOKAMPIOENSCHAPPEN

REGIOKAMPIOENSCHAPPEN

Twee volle weekenden waren we te gast in het Haagse Hofbad. Zo’n achttien zwemmers van ZVL-1886 hadden de limiet gezwommen en zich weten te plaatsen.

Het eerste weekend werd er vrijwel door iedereen op één of meerdere afstanden een PR gezwommen. Jesse en Guus Geelen wisten hun tijd op de 100m schoolslag met respectievelijk vijf en zes seconden te verbeteren. Op de 200m schoolslag zelfs met zes en negen seconden! Ook Linda was op dreef; zij wist maar liefst zeven seconden van haar tijd op de 100m vrij te zwemmen. Met alle PR’s, zeven noteringen in de top 5, een NJJK limiet voor Guus op de 400m wisselslag, een zilveren medaille voor Sanne op de 100m rugslag en zilver voor Daniek op de 50m vlinderslag, kunnen we terugkijken op een succesvol eerste weekend.

Het tweede weekend begon meteen goed. In de estafette wist Guus in het lang bad op zijn 100m vrij voor het eerst onder de minuut te zwemmen. Dat wordt binnenkort taart! Daarna volgden er verschillende grote en kleine persoonlijke successen. Zes top vijf noteringen, een bronzen medaille voor Guus op de 200m vlinderslag en heel veel persoonlijk records.

Den Haag. Twee weekenden Regiokampioenschappen. We zijn tevreden!

Back To Top