skip to Main Content

NIEUWE VOORZITTER LESZWEMMEN

Graag stel ik me voor!
Mijn naam is Femke Hameetman. Sinds kort ben ik voorzitter van De Leidse Zwemschool en verantwoordelijk als bestuurslid voor het leszwemmen bij ZVL-1886. Mijn doel is om samen met het hele team zoveel mogelijk kinderen uit de Leidse regio te leren zwemmen. Daar kunnen ze zich mee redden, maar bovenal hoop ik dat ze er nu levenslang veel plezier aan beleven. Dat is waar we als team voor gaan. 

Ik ben zelf bijna geboren in het zwembad. Mijn ouders gaven zwemles bij LZ1886. Binnen die club heb ik wedstrijdzwemmen gedaan en daarna gewaterpoloed, eerst bij LZ en later bij ZVL. Zo zat ik ooit in Dames 1 met mijn zus Nienke. Daarnaast houd ik ook veel van kunst en cultuur. Ik ben kunsthistoricus en museologe en werk al jaren in de museumwereld, bijvoorbeeld Kunsthal Rotterdam, Naturalis en nu in het mooie Mauritshuis in Den Haag als Hoofd van de afdeling Educatie en Programmering. 
Naast mijn opleiding en werk heeft waterpolo en het verenigingsleven me gevormd tot wie ik nu ben. Ik vind het ook gewéldig dat mijn kinderen Roos (16) en Mats (12) ook waterpoloën. Ik ben getrouwd met Evert-Jan en ik voed ook zijn kinderen op: Okke (15) en Max (17). 

Mocht je denken: ik wil graag mijn kind opgeven om binnenkort te starten met zwemles, geef je alvast op, dan kijken we als de zwembaden weer open gaan, waar we jouw kind kunnen plaatsen! 


Verder: 
https://mobile.twitter.com/femkehIk zit ook op instagram en Facebook https://www.facebook.com/femke.hameetman te vinden op Femke Hameetman. Tag me ajb dan kan ik het gemakkelijk doorplaatsen 🙂

Back To Top