skip to Main Content
FEEDBACKRESULTATEN KLEDING

FEEDBACKRESULTATEN KLEDING

Beste leden,

Hierbij willen we de leden die het feedbackformulier ingevuld hebben, bedanken voor de genomen moeite. We hebben alle reacties afgelopen week met de leverancier besproken. Zij neemt de feedback serieus en heeft aangegeven graag mee te werken om alles op een passende manier op te lossen.

  • de leverancier betreurt het dat de badpakken niet altijd goed blijken te passen. Daarom mag de badkleding die niet past, vrijdag 27 december van 18.30 tot 20.30 uur tijdens de Albert Spijker Memorial in De Zijl kosteloos geruild worden.
  • de bestelde Perth badpakken, zwembroeken en losse caps zijn dan ook op te halen.
  • dinsdag 21 januari, van 18.00 tot 20.00 uur wordt een nieuwe pasavond georganiseerd in het Vijf Meibad voor leden die nog niet besteld hebben. Ook is het dan mogelijk nog badpakken te ruilen.
  • het broekje, de short, voldoet niet aan onze wensen. Het materiaal is te stug, zit strak om de bovenbenen en blijft lang nat. De kledingleverancier heeft aangeboden kosteloos een nieuwe short te leveren. Zij zal samples laten maken en na goedkeuring van pasvorm en materiaal, gaan de shorts opnieuw in productie. De samples zullen we overigens door de disciplines laten bekijken.
  • er wordt gewerkt aan een webshop waar de verschillende artikelen besteld kunnen worden. Het blijft echter goedkoper om tijdens de pasavonden te bestellen. Er worden vier pasavonden per seizoen georganiseerd.

We hopen met bovenstaande maatregelen aan veel klachten tegemoet te kunnen komen. We wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een goed 2020.

Met vriendelijke groeten,
het bestuur

Back To Top