Skip to content

We zijn er trots op dat ZVL-1886 zich vanaf 1 september 2019 voor vijf seizoenen als partner aan Spieren voor Spieren verbonden heeft. Spieren voor Spieren is een charitatieve instelling die zich inzet voor het werven van fondsen en aandacht voor kinderen met een spierziekte.

Ons doel

Het doel is om jaarlijks 10.000 euro aan donaties voor Spieren voor Spieren te mobiliseren en tegelijk diverse kind-ambassadeurs aangesloten bij Spieren voor Spieren als toeschouwer en/of als sporter te betrekken bij ZVL-1886 evenementen. Er is een commissie gevormd die gaat helpen met het organiseren van sponsoracties vanuit ZVL-1886 en om kinderen met een spierziekte bij ZVL-1886 te betrekken. Bijvoorbeeld door hen mee te nemen naar door onze vereniging georganiseerde evenementen of misschien wel onder begeleiding mee te laten meedoen. Deze commissie bestaat uit Jordy van der Drift, Sterre Spijker, Ingrid Peters, Miranda Geurts en Iefke van Belkum en wordt bijgestaan door Richard Terpstra en Bregje van Schöll voor gebruik van internet en sociale media. Er is door hen ook al een speciale webpagina aangemaakt. Op deze pagina kunnen leden acties aanmaken en kunnen mensen geld doneren.

Spieren voor Spieren actiepagina

Het komend seizoen zullen we tijdens verschillende ZVL-1886 evenementen donaties inzamelen voor Spieren voor Spieren en waar mogelijk ook één of meer kind-ambassadeurs laten meegenieten. De huidige situatie rondom corona maakt onzeker welke evenementen we dit jaar kunnen organiseren, maar we zullen iedereen bijtijds informeren.

 

Spieren voor Spieren Nieuwsbrief

Geregeld brengt Spieren voor Spieren een nieuwsbrief uit. Op deze pagina kunt u deze nieuwsbrieven lezen.

Spieren voor Spieren evenementen bieden een leuke en goede gelegenheid om ook op andere manieren fondsen te werven. ZVL-1886 leden kunnen individueel -of in teams- deelnemen aan evenementen of acties van Spieren voor Spieren en hebben dan een inspanningsverplichting om een minimaal doelbedrag aan donaties te realiseren. Te denken valt aan de Dam tot Damloop en Trappenlopen in het PSV stadion. Op die manier kun je meedoen aan een leuk event, kun je voor een goed doel donaties ophalen en tevens bijdragen aan het bedrag dat ZVL-1886 als vereniging opbrengt. Ben je al enthousiast of wil je meer informatie?

Ga dan naar de contactpagina, selecteer ‘SpierenVoorSpieren’ als onderwerp en vul je gegevens in.

Back To Top