skip to Main Content

Bieden maar!

Sites als Groupon, SocialDeal en Ticketveiling staan er bekend om, maar nu hebben wij als damesselectie een eigen online veiling platform geopend, waarin we producten en diensten aanbieden op basis van een veiling. Het hoogste bod gaat er met het product/dienst van door.

Er komen steeds nieuwe producten en/of diensten. Dus kijk regelmatig op de site of op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven!

Bied je mee?!

Clinic

Binnen onze damesselectie hebben we enorm veel waterpolo ervaring. Met 2 olympisch kampioenen, diverse (ex-)internationals en ongelofelijk veel jeugdinternationals zijn we de perfecte groep om een clinic te komen geven bij jouw team, club of bedrijf. We kunnen werken aan algemene technieken, specialisatie op bepaalde posities of zelfs helpen met nieuwe tactische varianten. Maar ook over samenwerken, doelen stellen of teambuilding weten we heel erg veel! We vinden het heel erg leuk om jeugd- en seniorenteams verder te helpen bij het behalen van hun doelstellingen.

 

Presentatie over topsport

Minimaal €750,00

Je hoort vaak dat de samenleving steeds individueler wordt. Hoe zorg je er binnen jouw bedrijf toch voor dat werknemers samenwerken aan een gezamenlijk doel, zonder hun persoonlijke doelstellingen te vergeten? Hoe zorg je ervoor dat men juist gebruik maakt van elkaars kwaliteiten? Wat heb je echt nodig om te presteren? En hoe houd je iedereen betrokken en gemotiveerd om het maximale uit zichzelf te halen?

Olympisch Kampioen Iefke van Belkum vertelt graag meer over haar persoonlijke weg. Van de moeilijke periodes waarin weinig prestaties werden behaald en ook over de periodes waar er wel successen werden behaald. Wat is dan het allerbelangrijkste? Gaat het daadwerkelijk om het winnen of draait het om iets anders wat uiteindelijk succes/winst als resultaat heeft?

(in overleg kan er in de presentatie uiteraard op andere onderdelen vanuit de topsport gefocust worden. Denk hierbij aan discipline, samenwerken, doorzettingsvermogen, presteren onder druk, omgaan met negatieve gedachten, etc)

 

Koe knuffelen

Wilt u eens echt tot rust komen? Tussen de koeien komt u echt tot rust!

Elzahoeve leert u de taal van de koe, zodat u weet wat de koe fijn en niet fijn vindt. U zult ervaren wat het betekent om tegen 700 kg van 39 graden aan te mogen rusten. De kennismaking met de dieren wordt vaak in wederzijdse dankbaarheid aanvaard, de koeien knuffelen terug!

Een unieke ervaring voor 2 personen. Minimale waarde is 70 euro.
Wie biedt (meer)?

 

Back To Top