skip to Main Content
KLEDINGLIJN ZVL-1886

KLEDINGLIJN ZVL-1886

Onze nieuwe clubkleding is klaar!
Nadat zijn logo door de meeste leden gekozen was, heeft Maurice van Berkel ook de hele kledinglijn ontworpen. We zijn hem daarvoor dan ook zeer dankbaar!

Waterskin
De komende vijf jaar zal kledingleverancier Waterskin onze vereningskleding leveren. We hebben ervoor gekozen eerst de basisartikelen aan te bieden. Het gaat dan om het shirt, een short, badmuts, badpak, zwembroek en caps.

Pasavonden
Om iedereen in de gelegenheid te stellen kleding te kunnen passen, organiseren we de komende twee weken pasavonden in zwembad De Vliet en De Zijl. Op deze avonden is Ilse Jonkers van Waterskin aanwezig om vragen te beantwoorden en waar nodig te adviseren over maten en dergelijke. Zij biedt een aantrekkelijke korting op kleding die op pasavonden besteld wordt:

artikelprijs pasavond
zwembroek € 25.-
badpak € 50.-
shirt € 20.-
short € 21.50
badmuts € 6.-
set caps € 35.-
set caps voor compleet team (26 stuks) € 375.-

  • De eerste ronde pasavonden zijn dinsdag 9, vrijdag 12 en maandag 15 juli van 19.00-21.00 uur in zwembad De Vliet. Woensdag 10 juli zijn we van 17.00-20.30 uur aanwezig in zwembad De Zijl.
  • Artikelen die je tijdens de pasavonden in juli bestelt, worden gratis geleverd en uitgedeeld. Ilse komt dan opnieuw een aantal avonden naar Leiden zodat iedereen zijn of haar pakket kan ophalen.
  • Gedurende het seizoen worden er meerdere pasavonden georganiseerd. De data van deze avonden worden aan het begin van het komende seizoen naar de leden gecommuniceerd.
  • Het wordt op termijn ook mogelijk om artikelen online in een webshop te bestellen. Let op: de prijzen in de webshop zijn altijd hoger dan op pasavonden, verzend- en retourkosten zijn voor de koper.
  • Naamsbedrukking is alleen mogelijk bij bestelling op een pasavond!
  • In het kledingprotocol van de vereniging is duidelijk omschreven welke regels er gesteld worden aan het dragen van clubkleding. Tijdens de laatste ALV zijn leden hierover geïnformeerd en hebben zij het goedgekeurd.
  • Naast onze clubkleding is het ook mogelijk om bij Waterskin spullen van bijvoorbeeld Arena, Funkita en Diana tegen gereduceerd tarief aan te schaffen.

Back To Top