skip to Main Content

De inschrijfperiode sluit zondag 23 december. Wees er dus snel bij, want vol=vol.

29 december 2018  Albert Spijker Memorial  Zwembad de Zijl in Leiden

Albert Spijker was vanaf de eerste keer een fervent deelnemer aan de ‘100×100’ die georganiseerd wordt in de kerstvakantie. Na het overlijden van Albert in oktober 2016 is daarom besloten om dit evenement om te dopen tot de “Albert Spijker Memorial”. Albert is overleden aan leukemie en heeft tijdens zijn ziekbed een stamceldonatie ontvangen. Dit is de reden waarom wij met dit evenement geld op willen halen voor de Stichting Matchis. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro en de helft daarvan gaat naar Matchis. Tevens zal er op de avond zelf een collectebus staan waar je donaties in kunt doen. Je kunt natuurlijk ook een extra bedrag overmaken bij de inschrijving, dit zal dan uiteraard ook naar Matchis gaan.

Dit jaar vindt de ASM plaats op zaterdag 29 december tussen 16.00 en 23.00 uur. Tegelijkertijd en naderhand zal de Waterkeet open zijn voor een hapje en een drankje. We hebben ruimte voor alle leeftijden en snelheden. Wil je graag bij een bekende in de baan worden ingedeeld, laat dit dan bij de opmerkingen even weten. Als je mee wilt doen, schrijf je dan hieronder in zodat we een plekje in de baan voor je vrij kunnen houden. De inschrijving is echter pas definitief als het inschrijfgeld betaald is. Je kunt dit overmaken op NL32INGB0008077410 tnv JA Robbers, onder vermelding van ‘ASM + uw naam‘.

Voor de mensen die 100x willen doen starten we waarschijnlijk om 19.30 uur in het recreatiebad van de Zijl. Mogelijk komt er, bij grote belangstelling, een tweede startserie voor de 100x. Je kunt hieronder aangeven of je interesse zou hebben om hierin te starten. Dat zal dan om 16.00 uur zijn, tevens in het recreatiebad.

Elke 2 minuten wordt er gestart. Bedenk dus voor jezelf hoe hard je zwemt en welke je afstand je in die 2 minuten kunt zwemmen. Houd daarbij ook rekening met wat rust. Ga uit van een minimale rust van 12-15 seconden. We zullen proberen om de juiste mensen bij elkaar in de baan te leggen qua snelheid en achtergrond.

Nu ook voor onze jongste sporters, de 20 x 50 meter optie!!

Dit  jaar is er door Sterre Spijker een Matchis SPONSOR pagina opgezet voor de 2018 Albert Spijker Memorial.
Via deze link kun je één of meerdere teamleden óf het hele team sponsoren, maar je kunt jezelf ook als teamlid aanmelden om zo geld in te zamelen.

 

De inschrijving is gesloten

Back To Top