skip to Main Content

Als ZVL-1886 Tetteroo Dames 1 zijn wij actief op het hoogste niveau in Nederland, Eredivisie. Om onze nationale doelstelling ‘Landskampioen’ waar te kunnen maken, hebben wij een intensief trainingsprogramma. Onderdeel hiervan is deelname aan de Euro League om ervaring op te doen en te groeien als team.

Op 31 oktober 2019 zijn wij richting Budapest, Hongarije, afgereisd voor de eerste ronde. Mede dankzij een belangrijke 8-7 overwinning op Lille zijn we bij de eerste 3 ploegen geëindigd in Budapest. Hiermee hebben we ons geplaatst voor de tweede ronde. De tweede ronde vond plaats van 29 november t/m 30 december 2019 in Kirishi, Rusland! Het was erg waardevol te mogen spelen tegen verschillende topteams. Zij waren helaas sterker dan wij en eindigde ons avontuur. Met een dosis ervaring en teamspirit reisden wij terug naar Nederland.

Ondanks de support van Stichting Top Waterpolo Leiden, onze supporters en onze club hebben we nog niet voldoende geld voor de tweede ronde. Als team willen wij graag onze bijdrage leveren aan de Europese ervaring en zetten daarom diverse acties op. Deze bijdrage geven wij terug aan onze club met terugwerkende kracht. Op deze site komen gedurende het jaar steeds nieuwe acties te staan. Niet alleen producten voor de veiling, maar ook nieuwe acties: zoals bijvoorbeeld een pubquiz, autowas actie of een clinic. Stay tuned!

Al het geld komt direct ten behoeve van de damesselectie en de Euro League! Heb je zelf een leuk idee of wil je graag persoonlijk iets opzetten met (één van) onze dames? Ga dan naar de contactpagina, selecteer “Damesselectie” als onderwerp en vul je gegevens in.

Helpt u ons Europa in? Alvast bedankt!

ACTIES

Valentijnskaarten

 

Spread the love!

Als damesselectie van ZVL-1886 missen we onze fans in het zwembad. In deze gekke tijden is het extra belangrijk om naar elkaar om te kijken. Stuur voor Valentijnsdag een kaart naar jouw (geheime) liefde, vader, moeder, opa, oma of iemand anders die een kaartje verdient!

We kunnen een kaart met boodschap voor jou versturen voor €3,-.

Wil je meer kaarten versturen of kaarten bewaren voor een volgende gelegenheid?
We verkopen ook setjes van 5 stuks naar keuze voor €10,- of 10 stuks voor €15,-.

Je kan zelf aangeven welke kaart(en) je wilt hebben.

Bestellen kan via deze link? Lukt het niet, laat het een van onze speelsters of begeleiders weten en we helpen je graag verder! Of stuur een mail naar: damesselectie@zvl-1886.nl

Bestellen kan t/m 10 februari waarna de kaarten worden geprint en bezorgd.

Veiling

Bieden maar!

Sites als Groupon, SocialDeal en Ticketveiling staan er bekend om, maar nu hebben wij als damesselectie een eigen online veiling platform geopend, waarin we producten en diensten aanbieden op basis van een veiling. Het hoogste bod gaat er met het product/dienst van door.

Er komen steeds nieuwe producten en/of diensten. Dus kijk regelmatig op de site of op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven!

Ga meteen naar onze veilingspagina en bied mee!

 

Vriend van TopWaterpoloLeiden

Word vriend van TWLVrienden en help TWL bij het ondersteunen van de toekomst.

TWL richt zich op topwaterpolo binnen Leiden, voor alle selectieteams van 13 jaar en ouder. Zo draagt ook TWL zijn steentje bij aan de deelname van de Euro league van Dames 1. Bedrijven maar ook individuen kunnen vriend worden van TWL voor €250,= per jaar. De speciale actie is nu dat de volledige €250,= ten goede komt aan de damesselectie ten behoeven van de Euro league.

Als vriend van TWL word je uitgenodigd voor de begin presentatie, maar ontvang je ook een consumptiekaart ter waarde van €100,= die dit seizoen 2019-2020 te besteden is in de Waterkeet. Bent u geïnteresseerd laat het ons weten op damesselectie@zvl-1886.nl

 

Namens de damesselectie willen we u bedanken voor de steun en het support richting de Euro League en we zien u graag terug in het zwembad!

Back To Top