skip to Main Content

BAAS VAN HET BAD: SCHRIJF JE NU IN!

Na het grote succes vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer de Baas van het Bad!

Ter voorbereiding op het open water seizoen bootsen we een open water wedstrijd na in het buitenzwembad De Vliet, waarbij je zwemt en strijdt tegen je leeftijdsgenoten. Hierdoor ben je tot in de puntjes voorbereid voor het open water seizoen en natuurlijk de Speedo Swim-in Leiden! 

In De Vliet zetten we op zaterdagavond 28 mei een parcours uit met boeien. Iedereen start met een individuele tijdrace: één ronde zwemmen, zo hard mogelijk. Daarna zwemt iedereen nog een tweede keer, over meerdere rondes, waarbij je tegelijk start met zwemmers met dezelfde snelheid.

De (leeftijds-)categorieën zullen op de volgende tijden starten:
18.00-19.00 uur recreanten (groep Lien), minioren, junioren en jeugd (ook jeugdtriatleten)
19.00-20.30 uur senioren, masters en triatleten

De allersnelste zwemmers kwalificeren zich voor de Grote Finale van Baas van het Bad. Hierin zijn zowel snelheid, tactiek als conditie bepalend voor de eindoverwinning. Wie finisht als eerste en mag zich de Baas van het Bad noemen?

Deelname is gratis!

Om het seizoen goed af te sluiten, krijgen alle deelnemers na afloop van hun wedstrijd een broodje saté of vegetarische hamburger en voor iedereen is er ook nog een ijsje. We vinden het gezellig als ook alle ouders mee komen om het seizoen af te sluiten. Tegen een kleine vergoeding kunnen zij ook een broodje mee eten. In verband met de inkoop vragen we je dit ook aan te geven op het aanmeldingsformulier.

We hopen jullie allemaal zaterdag 28 mei te zien.

Geef je snel hier op!

Spetterende groeten,
De Baas-van-het-Bad-commissie en de Activiteitencommissie

Back To Top