Skip to content

Op vrijdag 29 december 2023 is er in het nieuwe Combibad De Vliet wederom de mogelijkheid om te kijken hoeveel je eigenlijk kunt zwemmen tijdens de Albert Spijker Memorial. Dit belooft wederom een waar zwemspektakel te worden want we hebben maar liefst 14 banen tot onze beschikking.

Het hoofdprogramma bestaat zoals altijd uit de 100×100, maar ook kun je ervoor kiezen om een andere afstand te zwemmen of minder vaak. Bekijk voor jezelf welke afstand je comfortabel kunt zwemmen in 2 minuten en bedenk dan hoe vaak je dat achter elkaar kunt. Of aandurft.
Er is voor iedereen ruimte in het programma; jong en oud, beginner en ervaren rot, triathleet en wedstrijdzwemmer, waterpoloër en openwaterspecialist. Iedereen is welkom!

ZVL-1886 zet zich in voor Spieren voor Spieren en dat is dus ook dit jaar ons goede doel. Er is geen inschrijfgeld of verplichte bijdrage. In plaats daarvan moedigen we mensen aan om te doneren aan Spieren voor Spieren. Voor de 2019 Albert Spijker Memorial werd er een recordbedrag van maar liefst 12.462 opgehaald! Dit bedrag werd in 2022 overtroffen met een nieuw recordbedrag van 15.737.Ook dit jaar is er weer een speciale uitdagings-pagina om geld op te halen voor Spieren voor Spieren.

Via deze oranje “Start actie” knop kun je direct een individuele- of team-actie als onderdeel van deze uitdaging starten. Alvast dank voor uw bijdrage!

Hoe werkt het nou eigenlijk? Elke 2 minuten wordt er gestart, bedenk voor jezelf hoe hard je zwemt en of je dan dus 50/75/100 meter wil zwemmen. Denk ook aan het feit dat in die 2 minuten ook nog een beetje rust wel wenselijk is. Voorbeeld: ik zwem 100 meter in 1:40 tot 1:45. Dan heb ik 15 tot 20 seconden rust voordat ik aan de volgende 100 meter begin. En dat dan heel vaak. We zullen proberen om mensen bij elkaar in de baan te leggen met vergelijkbare snelheid en/of achtergrond. Extra leuk natuurlijk als je gezellig met je teamgenoten kunt zwemmen! We beloven niks maar we doen onze uiterste best om aan alle wensen te voldoen.

De inschrijfperiode sluit zondag 24 december. Wees er dus snel bij, want vol=vol.

Na sluiting van de inschrijfperiode krijg je van de organisatie verdere informatie over starttijd, welke baan en dergelijke. Dat zal sowieso in Combibad De Vliet in de avonduren zijn.

(velden met een * zijn vereist)    Bijv. Waterpolo of Borstcrawlgroep zaterdagochtend. We zullen proberen om de juiste mensen bij elkaar in de baan te leggen qua snelheid en achtergrond!


    10x20x30x40x50x60x75x100x


    5075100     

    Back To Top