Skip to content

Op maandag 2 januari 2023 is wederom de mogelijkheid om te kijken hoeveel je eigenlijk kunt zwemmen tijdens de Albert Spijker Memorial. Het hoofdprogramma bestaat zoals altijd uit de 100×100, maar ook kun je ervoor kiezen om een andere afstand te zwemmen of minder vaak. Bekijk voor jezelf welke afstand je comfortabel kunt zwemmen in 2 minuten en bedenk dan hoe vaak je dat achter elkaar kunt. Of aandurft.
Er is voor iedereen ruimte in het programma; jong en oud, beginner en ervaren rot, triathleet en wedstrijdzwemmer, waterpoloër en openwaterspecialist. Iedereen is welkom!

ZVL-1886 zet zich in voor Spieren voor Spieren en dat is dus ook dit jaar ons goede doel. Er is geen inschrijfgeld of verplichte bijdrage. In plaats daarvan moedigen we mensen aan om te doneren aan Spieren voor Spieren. Voor de 2019 Albert Spijker Memorial werd er een recordbedrag van maar liefst 12.462 opgehaald! Ook dit jaar is er weer een speciale uitdagings-pagina.

Via deze oranje “Start actie” knop kun je direct een individuele- of team-actie als onderdeel van deze uitdaging starten. Alvast dank voor uw bijdrage!

Hoe werkt het nou eigenlijk? Elke 2 minuten wordt er gestart, bedenk voor jezelf hoe hard je zwemt en of je dan dus 50/75/100 meter wil zwemmen. Denk ook aan het feit dat in die 2 minuten ook nog een beetje rust wel wenselijk is. Voorbeeld: ik zwem 100 meter in 1:40 tot 1:45. Dan heb ik 15 tot 20 seconden rust voordat ik aan de volgende 100 meter begin. En dat dan heel vaak. We zullen proberen om mensen bij elkaar in de baan te leggen met vergelijkbare snelheid en/of achtergrond. Extra leuk natuurlijk als je gezellig met je teamgenoten kunt zwemmen! We beloven niks maar we doen onze uiterste best om aan alle wensen te voldoen.

De inschrijfperiode sluit maandag 26 december. Wees er dus snel bij, want vol=vol.

Helaas – we zitten vol en er kan niet meer ingeschreven worden.

Na sluiting van de inschrijfperiode krijg je van de organisatie verdere informatie over starttijd, welk bad en dergelijke. Dat zal sowieso in zwembad De Zijl in de avonduren zijn.

Disclaimer: Alhoewel de voortekenen dit jaar gelukkig weer goed zijn, zou Corona ook dit jaar weer roet in het eten kunnen gooien. Ook zullen we ons aan de dan geldende regelgeving houden. Dit geldt uiteraard ook voor het open zijn van de Waterkeet.

 

Back To Top