skip to Main Content

Op 2 januari 2021 is wederom de mogelijkheid om te kijken hoeveel je eigenlijk kunt zwemmen tijdens de Albert Spijker Memorial. Het hoofdprogramma bestaat zoals altijd uit de 100×100, maar ook kun je ervoor kiezen om een andere afstand te zwemmen of minder vaak. Bekijk voor jezelf welke afstand je comfortabel kunt zwemmen in 2 minuten en bedenk dan hoe vaak je dat achter elkaar kunt. Of aandurft.
Er is voor iedereen ruimte in het programma; jong en oud, beginner en ervaren rot, triathleet en wedstrijdzwemmer, waterpoloër en openwaterspecialist. Iedereen is welkom!

ZVL-1886 zet zich in voor Spieren voor Spieren en dat is dus ook dit jaar ons goede doel. Er is geen inschrijfgeld of verplichte bijdrage. In plaats daarvan moedigen we mensen aan om te doneren aan Spieren voor Spieren. Voor de 2019 Albert Spijker Memorial werd er een recordbedrag van maar liefst 12.462 opgehaald! Ook dit jaar zal er een speciale pagina (hier nog de oude van 2019) pagina opgezet worden.

Alvast dank voor uw bijdrage!

Elke 2 minuten wordt er gestart, bedenk dus voor jezelf hoe hard je zwemt en of je dan dus 50/75/100 meter wil zwemmen. Denk ook aan het feit dat in die 2 minuten ook nog een beetje rust wel wenselijk is. Voorbeeld: ik zwem 100 meter in 1:40 tot 1:45. Dan heb ik dus 15 tot 20 seconden rust voordat ik aan de volgende 100 meter begin. We zullen proberen om de juiste mensen bij elkaar in de baan te leggen qua snelheid en achtergrond.

Ook dit jaar is er voor onze jongste sporters de 20 x 50 meter optie!

Hier kun je het Sleutelstad.nl interview van 10 december 2019 met Sterre Spijker en Jeroen Fakkeldij terugluisteren.

(Inschrijving is nog gesloten)

Back To Top