skip to Main Content

27 december 2019  Albert Spijker Memorial 

Op 27 december 2019 is wederom de mogelijkheid om te kijken hoeveel je eigenlijk kunt zwemmen tijdens de Albert Spijker Memorial. Het hoofdprogramma bestaat zoals altijd uit de 100×100, maar ook kun je ervoor kiezen om een andere afstand te zwemmen of minder vaak. Bekijk voor jezelf welke afstand je comfortabel kunt zwemmen in 2 minuten en bedenk dan hoe vaak je dat achter elkaar kunt. Of aandurft.
Er is voor iedereen ruimte in het programma; jong en oud, beginner en ervaren rot, triathleet en wedstrijdzwemmer, waterpoloër en openwaterspecialist. Iedereen is welkom!

Van verschillende kanten hebben wij vernomen dat er veel interesse is om deel te nemen aan het evenement, vandaar dat wij nu al graag een goed beeld willen krijgen wie er zullen deelnemen zodat wij op de avond zelf geen mensen teleur hoeven te stellen. Als je mee wilt doen, schrijf je dan hieronder in zodat we een plekje in de baan voor je kunnen vrijhouden. Als je je inschrijft gaan we er vanuit dat je komt. Zonder inschrijving is er waarschijnlijk geen plek voor je.
Voor de mensen die 100x willen doen starten we waarschijnlijk om 19.30 uur in het recreatiebad van zwembad de Zijl.
Daarnaast is ook het wedstrijdbad van de Zijl beschikbaar. Hoe laat we beginnen hangt af van het aantal inschrijvingen, voor de jeugd zou de start zomaar rond 16.00 uur al kunnen zijn. Als je hier wensen in hebt, kun je ook dat laten weten.

ZVL-1886 zet zich in voor Spieren voor Spieren en dat is dus ook dit jaar ons goede doel. Er is geen inschrijfgeld of verplichte bijdrage. In plaats daarvan moedigen we mensen aan om te doneren aan Spieren voor Spieren. Voor de 2019 Albert Spijker Memorial is er een speciale pagina.

Alvast dank voor uw bijdrage!

Elke 2 minuten wordt er gestart, bedenk dus voor jezelf hoe hard je zwemt en of je dan dus 50/75/100 meter wil zwemmen. Denk ook aan het feit dat in die 2 minuten ook nog een beetje rust wel wenselijk is.
(Voorbeeld: ik zwem 100 meter in 1:40 tot 1:45. Dan heb ik dus 15 tot 20 seconden rust voordat ik aan de volgende 100 meter begin.)

We zullen proberen om de juiste mensen bij elkaar in de baan te leggen qua snelheid en achtergrond.

En ook dit jaar weer is er voor onze jongste sporters de 20 x 50 meter optie!!

Hier kun je het Sleutelstad.nl interview van 10 december met Sterre Spijker en Jeroen Fakkeldij terugluisteren.

—  —

(Inschrijving is gesloten)

Back To Top